Forumregels

Tags: 

 • Dit onderwerp is leeg.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #387
  Thom Kruiper
  Sleutelbeheerder

  1. Wees aardig en beleefd
  We moeten er met zijn allen een fijne digitale omgeving van maken. Behandel iedereen met respect. Discussie is tot op zekere hoogte toegestaan, maar houd het netjes.

  2. Geen haatdragende taal of pesten
  Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan en kleinerende opmerkingen over bijvoorbeeld ras, religie, cultuur, seksuele geaardheid, geslacht of identiteit worden niet getolereerd.

  3. Geen promoties of spam
  Zelfpromotie, spam en irrelevante links zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd. Zaken die niets met de historie van de gemeente Hellendoorn (en omstreken) te maken hebben vallen hier in principe onder.

  4. Respecteer ieders privacy
  Houd privacy van jezelf en anderen in de gaten. Foto’s waar nog levende mensen opstaan kunnen gevoelig liggen, vraag altijd eerst toestemming. Een ieder bepaalt zelf wat hij/zij hier wel of niet deelt.

  5. Auteur/eigenaarsrecht
  Houd bij het plaatsen van foto’s/video’s rekening met de auteurs/eigenaarsrechten. Plaats alleen materiaal waarbij er toestemming is gegeven en vermeldt hierbij de bron.

  6. Plaatsen materiaal
  Wanneer men materiaal (foto’s/video’s enz.) op de pagina van de HKHN plaatst geef je daarmee automatisch toestemming aan de HKHN om deze te archiveren. Mocht je dat niet willen, laat dit dan weten. Het bericht wordt dan echter ook verwijderd!

  7. Toegang tot het forum
  De HKHN behoudt het recht om iemand van het forum te verwijderen wanneer zij denkt dat diegene misbruikt maakt of ongepast gedrag vertoont.

  8. Politieke onderwerpen
  We houden ons het recht voor om politieke onderwerpen te weren. Het is lastig vooraf aan te geven wat wel/niet kan. Probeer het altijd te linken aan een foto of stukje historie. Insinuaties of onterechte beschuldigingen weglaten. Houd het netjes.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Het onderwerp ‘Forumregels’ is gesloten voor nieuwe reacties.