Lidmaatschap

Iedereen is welkom bij de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal. Of u nou enkel geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de gemeente Hellendoorn, op zoek bent naar uw voorouders of vrijwilliger zou willen worden, iedereen is welkom. Leden ontvangen van ons vier keer per jaar ons blad de Reggesproake en een keer per jaar een special van de Reggesproake. Daarnaast ontvangt u iedere maand een digitale nieuwsbrief en kunt u gratis deelnemen aan onze activiteiten gedurende het jaar. Om lid te worden van de Historische Kring Hellendoorn Nijverdal betaalt u € 25,00 per kalenderjaar en krijgt u een lidmaatschapspasje toegestuurd. U kunt zich ook als gezin aanmelden. Dit gezinslidmaatschap kost € 27,50 per jaar.
Als u zich in 2021 aanmeldt als nieuw lid, dan ontvangt u het boek ‘De helletocht van Andries Pagrach en andere verhalen’ van Dinand Webbink, van ons cadeau!


Een van onze Reggesproakes.

De Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal is ANBI-erkend. Dat betekent dat schenkingen die u doet aftrekbaar zijn voor de belasting. De kring adviseert u graag hoe het best een ANBI-schenking vorm gegeven kan worden. Het hoeft daarbij niet om grote bedragen te gaan; iedere bijdrage is van harte welkom. Meer informatie hierover vindt u hier.

 Door middel van dit formulier kunt u zich opgeven als lid van de Historische Kring Hellendoorn-Nijverdal